Skriftstørrelse

Skredsikring, fylkesveg 42- Gydalen

På den 1,5 kilometer lange strekningen på fv. 42 Gydalen har det de siste 10 årene vært registrert flere steinsprang og isnedfall. I gjeldende skredsikringsplan for Vest-Agder er dette en prioritert strekning. I den forbindelse har Statens vegvesen planlagt å gjøre flere tiltak på strekningen:

• 1200 meter steinspranggjerde.
  • 1000 kvadratmeter med fangnett
  • renske fjellsider og sette inn bolter
  • fanggrøft
  • 850 meter med nytt autovern

I forbindelse med arbeidet må vegen nødvendig-vis stenges for trafikk i enkelte perioder. Stengningen vil gjelde kl. 08-15 og kl. 17-23 i perioden august - desember 2018. Det skal åpnes for gjennomkjøring hver hele time, samt for skolebussen og utrykningskjøretøy.

Kontaktperson: Stine Rasmussen, byggeleder
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil: 971 46 668

• Last updated on .

Audnedal kommune