Skriftstørrelse

Søknad og tildeling av tilskudd

Slik er søknadsbehandlingen

1. Fyll ut søknaden. Vårt elektroniske søknadsskjema gir deg veiledning underveis.
  2. Send inn relevante vedlegg.
  3. Etter at du har sendt søknaden får du en automatisk generert e-post med bekreftelse på at søknaden er mottatt.
  4. Du får beskjed om utfallet når søknaden er ferdigbehandlet.
  5. Bevilget tilskudd vil bli utbetalt i rimelig tid etter det.

Alle som mottar tilskudd er forpliktet til å oppfylle følgende betingelser:

• Endringer skal sendes inn på elektronisk skjema..
  • Tildelte midler skal brukes i tråd med retningslinjene.
  • Lag og organisasjoner som mottar tilskudd plikter å opplyse om dette i sin markedsføring, trykksaker, årsmeldinger og i eventuell annonsering.
  • Ledsagerbevis skal godkjennes ved arrangementer. Ordningen skal gi ledsager fri adgang til offentlige kultur- og fritidsarrangement.

Dersom du får avslag på søknaden kan du klage. Klagefrist er 3 uker fra du mottar brevet fra oss.

• Klageskjema
  • Last updated on .