Skriftstørrelse

Fra rådmannen i Audnedal kommune

Rådmannen er øverste administrative leder i kommunen og skal påse at de saker som legges fram for de folkevalgte organer er forsvarlig utredet og at vedtak blir iverksatt. 

Rådmann i Audnedal kommune er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Rådmannen har møte- og talerett i alle politiske utvalg, personlig eller ved en av sine underordnede, unntatt kontrollutvalget. Kommunestyret har gitt rådmannen fullmakt til å treffe vedtak i en rekke saker som ikke er av prinsipiell betydning. For å gjennomføre arbeidsoppgavene videredelegerer rådmannen sine fullmakter til andre ansatte i administrasjonen.

Under visjonen "Audnedal-framover" er rådmannen pådriver for at Audnedal kommunene skal utvikle seg kontinuerlig for å yte gode tjenester og forvalte myndigheten i tråd med vedtatt politikk.

Rådmannens ledergruppe
Rådmannens ledergruppe består av:
* Kommunalleder for helse, sosial og omsorg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
* Kommunalleder for oppvekst og kompetanse, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
* Kommunalleder for økonomi, HMS, personal, teknisk og service, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  • Last updated on .

Audnedal kommune

Besøks- og postadresse:
Konsmogarden 6, 4525 Konsmo

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15Sentralbord: 38 28 20 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1027
Organisasjonsnummer: 964 966 842

Personvern og informasjonskapsler


Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me