Skriftstørrelse

Gratis busskort til studenter

Audnedal kommune fortsetter ordningen med gratis busskort skoleåret 2018/2019.

Last ned søknadsskjema til busskort her:

AKT 1

Kristiansand kommune ønsker flere innbyggere og frister derfor studenter i høyere utdanning med gratis busskort for skoleåret 2018/2019 dersom de melder flytting til Kristiansand. Formannskapet i Audnedal syns lite om dette stuntet fra Kristiansand kommune. Vi ønsker selvsagt at våre ungdommer også i studietiden er folkeregistrert i Audnedal og vedtok i møtet 24.mai følgende vedtak:

"Audnedal kommune gir heltidsstudenter (utover videregående utdanning) i Kristiansand gratis busskort dersom de forblir folkeregistrert i Audnedal. Ordningen gjelder heltidsstudenter som bor på hybel i Kristiansand mens de studerer. Dette er for at vi vil beholde de unge bosatt i kommunen vår så lenge de studerer. Det gir dem stemmerett ved lokalvalg. Dette er viktig slik at de under studietiden er med å påvirke utviklingen av kommunen de forhåpentligvis vil flytte hjem til etter endte studier. Det skaffer også kommunen inntekter som gjør at vi kan utvikle kommunen videre til beste for våre innbyggere."

• Last updated on .

Audnedal kommune