Audnedal Årets "Turbokommune"

Publisert . Sist endret . i kategorien Kultur

UKM 2012Audnedal fikk den ærefulle utnevnelsen for UKM på Konsmo.

Under fylkesmønstringen i Buen, lørdag 14. april, ble Audnedal sammen med Åseral og Hægebostad tildelt tittelen "Årets Turbokommune 2012".

Utnevnelsen gikk til årets Kulturmønstring på Konsmo, som var den av mønstringene i Vest-Agder fylke som har hatt størst fremgang siden i fjor. Styremedlem i UKM Norge, Bård Eidet, hadde tatt turen fra Trondheim og sammen med rådgiver i Vest-Agder fylkeskommune, Inga Lauvdal, delte han ut prisen på 5000 kroner.

Hensikten med prisen er å motivere til økt innsats i rekrutteringsarbeidet i kommunene, og er en påskjønnelse til de som har gjort noe ekstra siste år. Midlene er øremerket UKM-arbeid og vil bli brukt til å investere i fremtidige mønstringer for Audnedal, Hægebostad og Åseral.

Fremtidige UKM deltagere kan med andre ord bare glede seg, og allerede nå begynne å planlegge påmelding til neste år!