Audnedal Rådhus

Kulturkontoret skal være en pådriver for det lokale kulturmiljøet, og har ansvar for oppfølging av saker og aktiviteter innen kultur i kommunen.

Kulturkonsulenten er kommunens kontaktperson for museer, lag og foreninger i kommunen. Det innebærer videreformidling av relevant informasjon om tilskuddsordninger, arrangementer og andre ting som rører seg innenfor det utvidede kulturbegrepet.  

Andre arbeidsoppgaver kulturkontoret håndterer er saksbehandling av søknader om tilskudd på kulturområdet, og fortløpende behandling av andre henvendelser som kommer til kommunen. Kulturkonsulenten har ansvar for oppfølging av kommunens kulturbudsjett og spillemidler.

Audnedal kommune deler ut kulturmidler to ganger årlig, med søknadsfrist 1. april og 1. september.

Kulturkontoret har også samarbeid med Frivilligsentralen og biblioteket gjennom «Den Kulturelle Spaserstokken». Hvert år arrangerer vi konsert og forfatterbesøk, og gjerne en liten ekskursjon, for Audnedals seniorinnbyggere.

Gjennom interkommunalt samarbeid med Åseral og Hægebostad kommune arrangeres Ungdommens Kulturmønstring i februar eller mars. Her har ungdom i kommunen mulighet til å formidle sin kreativitet gjennom et bredt spekter av sjangere som musikk, teater, kunst, fotografi, litteratur, film og dans. Man kan også melde seg på som ung arrangør og få et innblikk i arbeidet med å gjennomføre et større arrangement.  

Dersom man trenger hjelp til å få i gang noe kulturelt i kommunen, lurer på hvilke muligheter som finnes eller rett og slett bare har noen generelle spørsmål om kultur, er det bare å ta kontakt!

Dokumenter og nettlenker finner du her

Kontaktinformasjon:

Kulturkonsulent : Ingrid Lyngmo
Tlf: 993 72 689
Mail:

 

 

UKM 2015

Publisert . Sist endret . i kategorien Kultur

gc get picture kopiVil du vite hvem som gikk videre til fylkesmønstringen og se bilder fra mønstringen på Konsmo? Ta en titt her.