Bestill legetime på nett

Publisert . Sist endret . i kategorien Legetjenester

Audnedal legekontor - nå kan legetimen bestilles på nettet

– Mange har opplevd både å bruke lang tid på å vente i telefonen på svar fra legekontoret.

Å bestille time elektronisk, enten på internett / APP eller via SMS, er for mange langt mer praktisk enn per telefon.

Denne løsningen har blitt svært populær i andre kommuner som har brukt dette, da en slipper lang telefonkø.

Det bør imidlertid også bli slutt på lang telefonkø og Audnedal Legekontor skal bygge om telefonsystemet hvor en fra 01 februar skal komme mye raskere igjennom.

Likevel anbefales det å bruke Internett/SMS/ APP for å avlaste sekretærene på legekontoret. Hvis det haster må du likevel alltid bruke telefonen.

Hvordan bruke det nye systemet.

Internett: Gå inn på www.audnedallegekontor.no  og velg Bestill time. Hvis du benytter deg av nettsiden for å bestille time, kan du gå direkte inn i timeboken til din fastlege. Husk du kan kun bestille time hos din fastlege.

APP: Du kan også laste ned helserespons APP på Iphone eller Android hvor du da må velge Audnedal legekontor, hvor en deretter kan bestille time.

SMS: Hvis du ønsker å bestille time via SMS. Kan du sende SMS til 2097 Hvor du skriver: AUDNEDAL deretter din fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon) For eksempel: AUDNEDAL 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Husk at du skal få bekreftelse på at du har bestilt time hvis du har benyttet deg av APP eller SMS.