Skriftstørrelse

Trygt badevann

Etter enkelte bekymringer vedrørende badevannskvaliteten, kan vi berolige alle med at vannmålingene er innenfor normalen.
Det ble gjort en feilmåling ved Konsmoparken 3/7 som viste høye verdier. Men denne prøven var tatt på feil måte. Dagen etter ble derfor ny prøve sendt inn, og denne viste normale verdier.

Også i Hanekilen, Byremoparken og Sundet friluftsområde gjøres det jevlig målinger, og alt ser bra ut.

Så det er bare og fortsette og nyte sommeren til fulle. Ny måling vil bli tatt i begynnelsen av august.

• Last updated on .

Audnedal kommune