Skriftstørrelse

Nye retningslinjer for startlån

Formannskapet vedtok den 15.3.2018 sak 8/18 kommunale retningslinjer for tildeling av Startlån i Audnedal kommune. Formålet med startlån er at personer med langvarige boligfinansieringsproblemer kan skaffe seg en egnet bolig og beholde den.

Retningslinjene for Startlån er i henhold til Forskrift om startlån fra Husbanken FOR-2014-03-12-273.

Startlån er behovsprøvd, og kan omfatte unge i etableringsfasen, barnefamilier, enslige forsørgere, funksjonshemmede, flyktninger, personer med oppholdstillatelse på humanitært grunnlag, samt andre husstander med vanskelige økonomiske forhold. For mer info se vedlagte retningslinjer eller ta kontakt med NAV Audnedal.

Les mer om tjenesten under:

Startlån

• Last updated on .