Skriftstørrelse

Friluftslivets uke 1. - 9. september

Friluftslivets uke

I Friluftslivets uke 1. – 9. september 2018 feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke – og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur!

I Friluftslivets uke inviteres alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Uka sparkes i gang med sove-ute-aksjonen #nattinaturen lørdag 1. september, og avsluttes med Teltjakten på ti ulike steder – fra nord til sør – søndag 9. september.

OVERSIKT OVER ARRANGEMENTER I VEST-AGDER FINNER DU HER.

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak.

• Last updated on .

Audnedal kommune