Ledig stilling som helsesekretær

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Vi lyser ut en sommervikarstilling/vikarstilling som helsesekretær på legekontoret. Søknadsfrist er 31.mars.

SØKNADSSKJEMA

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca. 1770 innbyggere. Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil eller tog. Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester. For å bli mer kjent med kommunen se www.audnedal.kommune.no

Audnedal kommune og Lyngdal kommune er vedtatt sammenslått fra 01.01.2020. Det kan i den forbindelse bli endringer i organisasjonsstruktur, ansvar og oppgaver.

Ledig vikarstilling som helsesekretær i Audnedal kommune

Det er ledig sommervikarstilling/vikarstilling som helsesekretær på legekontoret i Audnedal kommune. Stillingen er ledig fra dags dato.

Legekontoret er samlokalisert i Audnedal helsesenter med resten av hjemmebaserte tjenester.

Innholdet i stillingen vil blant annet være

• Pasientoppfølging
  • Laboratoriearbeid
  • Sentralbordtjeneste
  • Skiftestuearbeid
  • Kontoradministrative oppgaver

Det er en fordel med erfaring fra arbeid på et legekontor og kunnskap om system X.

Stillingen kan bli tillagt andre arbeidsoppgaver.

Lønn etter gjeldende tariff.

Kvalifikasjonskrav

• Legesekretær eller tilsvarende
  • Sykepleierstudenter kan søke

Vi ønsker en person med gode kommunikasjonsevner både skriftlig og verbalt, gode samarbeidsevner, en positiv og engasjert person som behersker data. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstid er dagtid, men det må påberegnes noe ettermiddag og kveldsarbeid med tanke på møter, kurs og lignende.

Det vil bli gitt opplæring.

Søknadsfrist: 31.03.2019

Kontaktperson er enhetsleder for helse Irlin F. Frigstad tlf. 41468345