Ledige stillinger januar 2019

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Vi lyser ut ledige stillinger som lærervikar ved Konsmo skole og en fast stilling som BPA ved Audnedal helse. Søknadsfrist er 25.januar.

SØKNADSSKJEMA FOR LÆRERE

SØKNADSSKJEMA

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca.1790 innbyggere.

Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil

eller tog. Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester.

Audnedal framover - er kommunens visjon. Vi ønsker å gjøre tilbudene til våre innbyggere enda bedre gjennom høyere kvalitet og høyere trivsel. For 2017 ble vi kåret til landets nest beste kommune i forhold til kommunale tjenester i «Kommunebarometeret 2017».  Kan du tenke deg å være med å bidra aktivt til å levere gode tjenester, er vi svært interessert i å ha deg som medarbeider i kommunen.

Audnedal helse

Har du lyst på en meningsfull og litt annerledes jobb?

Det er ledig 40 % fast stilling fra dags dato som BPA for ei jente på 7 år. Arbeidstiden vil bli tilpasset arbeidstakers og arbeidsgivers behov. Dette vil det bli et samarbeid omkring. Det vil bli mulighet for en del fleksibilitet og det er ønskelig å organisere arbeidstiden som «nordsjøturnus», siden jentas pappa jobber i Nordsjøen.

I tillegg er det ønskelig med en avlastningshelg hver 6 uke.

Jenta elsker fart og spenning, og liker å sykle på tandemsykkel. Det gøyeste hun vet er bading, ridning, dans og musikk. Du bør være glad i aktiviteter. Tålmodighet er også en fordel, og du bør være glad i barn og ha godt humør. Jenta også er glad i å kjøre bil, så må du ha sertifikat.

Arbeidsoppgavene vil være varierte, men det er å hjelpe jenta i hverdagen med stell ol og aktivisere henne vil være hovedoppgavene.

Jobben går i tillegg ut på å bruke ASK (alternativ supplerende kommunikasjon) i samhandlingen med henne. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Kvalifikasjonskrav

• Ønskelig med relevant praksis.
  • Fortrinnsvis vernepleier, men andre faggrupper som barne- og ungdomsarbeider ol kan også søke.

Vi ønsker en positiv, løsningsorientert og engasjert person. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Politiattest kreves.

Arbeidstid er dagtid og på ettermiddag.

Kontaktperson er arbeidsleder Rakel Larsen tlf 97674161. Kontaktperson fra kommunen er

enhetsleder for helse Irlin F. Frigstad tlf. 41468345.

Konsmo skole

Har ledig ca 50% stilling som lærer for perioden 23.04. – 31.07.19.

Stillingen består i undervisning i hovedsak på 6.trinn i engelsk, matte og K&H og noe støtteundervisning.

Ønskelig med høyskole/universitetsutdanning med pedagogikk.

Politiattest kreves.

Spørsmål kan rettes til konst.enhetsleder Kate E.V.Berrefjord, tlf. 90821851

For alle stillinger i Audnedal kommune legges det stor vekt på personlige egenskaper slik som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evne til samarbeid.

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler.  Det kreves politiattest for alle stillinger hvor det skal jobbes med utviklingshemmede, barn og unge.

Søknad sendes elektronisk.  Søknadsskjema finner du på www.audnedal.kommune.no.

Søknadsfrist 25.JANUAR 2019