Søker enhetsleder ved Byremo Ungdomsskole

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Audnedal kommune lyser stilling som enhetsleder ved Byremo Ungdomsskole med søknadsfrist er 17.november.

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA HER

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca. 1780 innbyggere.  Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil eller tog.  Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester.  For å bli mer kjent med kommunen se www.audnedal.kommune.no

Audnedal framover – er kommunens visjon.  Vi ønsker å gjøre tilbudene til våre innbyggere enda bedre gjennom høyere kvalitet og høyere trivsel.  For 2017 ble vi kåret til landets nest beste kommune i forhold til kommunale tjenester i «Kommunebarometeret 2017».  Kan du tenkte deg å være med å bidra aktivt til å levere gode tjenester er vi svært interessert i å ha deg som medarbeider i kommunen.

Fra 1.1.2020 blir Audnedal kommune og Lyngdal kommune slått sammen til en kommune, Lyngdal kommune.

LEDIG STILLING SOM REKTOR VED BYREMO INTERKOMMUNALE UNGDOMSSKOLE

Det er ledig 100% fast stilling som rektor ved Byremo ungdomsskole med tiltredelse 01.01.2020.  Stillingen organiseres med 100% administrasjon.

Byremo ungdomsskole er en interkommunal ungdomsskole med elever fra Hægebostad og Audnedal kommune.  Skolen er lokalisert på Byremo.  Audnedal kommune er vertskommune.  For tiden er det ca 140 elever fordelt på 7 klasser.  Det er for tiden 25 ansatte ved skolen.  I tillegg til rektor er det 50% inspektørstilling og 50% merkantilstilling.

Det er utarbeidet stillingsbeskrivelse for stillingen.

Vi søker en leder med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner som sammen med personalet kan videreutvikle skolen i tråd med Kunnskapsløftets og kommunens mål.

Vi søker en leder som har følgende kvalifikasjoner:

• Pedagogisk utdannelse på høyskole-/universitetsnivå minimum 4 år
  • God kompetanse innen organisasjon/ledelse/økonomi

Vi ønsker en leder som i tillegg har følgende egenskaper:

• Har strategiske evner og visjoner for skolens pedagogiske utviklingsarbeid
  • Har faglig tyngde og viser vilje og evne til pedagogisk og administrativ nytenkning
  • Er tydelig, synlig, bevisst og en samlende leder
  • Er løsnings- og resultatorientert og har mot og evne til å gjennomføre
  • Viser tillit, motiverer og får med deg ansatte, elever og foresatte til å skape et godt og inkluderende lærings- og arbeidsmiljø
  • Har evne til og kan samarbeide med ulike aktører i skolemiljøet (på tvers av fag og sektor)
  • Positiv og med godt humør

Vi kan tilby:

• Fast stilling fra 1.januar 2020
  • En spennende og utfordrende jobb
  • Et utviklingsorientert fagmiljø med høy kompetanse
  • Et konstruktivt samarbeid i ledelsesgruppa på skole- og kommunenivå
  • Lederopplæring (rektorskolen)
  • Lønn etter avtale.

Gyldig politiattest iht opplæringsloven § 10-9 må fremlegges før tiltredelse.  Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet.  Det vil bli tatt kontakt i forkant.

Tilsetting skjer på vilkårene som går fram av lover, regler og tariffavtaler.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju på rådhuset på Konsmo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:  Virksomhetsleder Terje Litland, tlf. 957 06 336

SØKNADSFRIST:  17.11.19