Kulturprisvinnere 2014

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

grindheim ungdomslag logo

Audnedal kommune har kunngjør i dag vinnere av Kulturpris og Ungdommens kulturpris for 2014. Grindheim Ungdomslag og Maren Øydna. Les mer om vinnerne her.

Vinner av Kulturprisen for Audnedal kommune 2014:

Grindheim ungdomslag har i en årrekke drevet viktig aktivitetstilbud til både barn og voksne i form av Revy, barnediskotek og Bingo på Byremo. I år får de en vel fortjent takk for mye latter og underholdning til både den øvre, men også nedre delen av kommunen.

Nåværende leder av Grindheim ungdomslag, Edna Marie Birkeland, sier følgende som en kommentar til prisen:

"Vi synes det er veldig stas og er stolte av at Ungdomslaget får tildelt Audnedals kulturpris 2014. Vi takker for arbeidet våre medlemmer gjør som eksempel barnediskoteket, Revygjengen og Bingo gjengen som alle gjør en fantastisk jobb for at det skjer ting i bygda vår og som skaper mye glede for mange. Vi er et lite lag, og blir derfor enda stolte over hva medlemmene våre gjør. Vi håper på flere medlemmer, og ser fram til 2015 da vi starter ombyggingen av huset vårt, slik at det blir større og mer funksjonelt for alle aktivitenene våre.

Tusen hjertelig takk for prisen, og prisen går direkte til alle våre ildsjeler og medlemmer." avslutter Edna.

Vinner av Ungdommens Kulturpris for Audnedal kommune 2014:

Maren Øydna (fotball)

maren2

Maren fikk i høst kontrakt med 1.divisjonsklubben Åsane Fotball i Bergen, hvor hun gikk rett inn på sentral midtbane, og bidrog med duellstyrke og gode pasninger. Fotball er også Norges største kvinneidrett, og Maren biter nå altså fra seg på det nest øverste nivået.

I tillegg er hun svært stolt av sitt opphav fra Audnedal og Konsmo, og hun setter kommunen på kartet ved hver en anledning hun får.

"Utrolig gøy å få en sånn pris! Ble veldig overrasket, og setter stor pris på å få den! Har trent jevnt og mye i flere år, og det er veldig gøy at det gir resultater, og at det blir lagt merke til! For øyeblikket er jeg skadet, men dette gir meg ekstra mye motivasjon til å kommer fort tilbake!

"Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt tid" sier Maren i en kommentar til at hun tidligere denne uken fikk beskjeden.

Audnedal kommune gratulerer nok en gang de to fortjente vinnerne.