Nye enhetsledere i kommunen

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

I løpet av høsten har det blitt ansatt flere nye medarbeidere i Audnedal.

Du kan lese litt mer om de nye enhetslederene her:

Silje Sølvskar - Enhetsleder Byremo Barnehage

Silje er 26 år og bor i Bjelland sammen med sin mann.

Hun tok førskolelærerutdannelsen ved universitetet i Stavanger. Fordypningsfaget var Komparativ pedagogikk, som hun tok det i det siste semesteret i Madrid, Spania. Silje  var ferdig utdannet i 2007 og begynte å jobbe som Pedagogisk leder i Laudal barnehage i Marnardal. I Laudal var hun fram til hun begynte i Byremo. Silje har også tidligere jobbet noe som vikar i Skjebstad barnehage og Bjelland barnehage. Barnehageåret 11/12 tok hun i tillegg til jobb, studiet Veiledningspedagogikk for mentorer.

Trond Refsnes - Rektor Byremo Ungdomsskole

Bor på Refsnes på Byremo og har stort sett vokst opp i Audnedal.

Har utdanning fra Forsvaret og det som nå er Universitetet i Agder og har jobbet ved Byremo ungdomsskole siden 1993 som kontaktlærer og rådgiver.

Synes Byremo ungdomsskole har vært et fantastisk arbeidssted og ser nå frem mot nye utfordringer i ny jobb.

Kate V. Berrefjord - Rektor Konsmo Skole

Kate V. Berrefjord og er ny som rektor på Konsmo skole. Dette året er hun vikar for Liv Øydna som har permisjon.

Kate er 45 år og bor på Vigeland sammen med familien, er gift og har to barn. Når hun ikke er på jobb er hun glad i å filme og fotografere, og tar gjerne turer på skauen når sjansen byr seg. Liker veldig godt å reise.

Dette året er Kates tolvte på Konsmo skole. Hun har vært kontaktlærer alle årene fram til nå, og har også vært nestleder de siste fem årene.

Kate trives godt i Audnedal kommune, og synes det er spennende å prøve ut en ny jobb og en ny rolle i et miljø hun kjenner.