Grindheim IL beholdt plassen

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Grindheim IL logo
Tidlig denne uken fikk Grindheim-trener Espen Løland (tlf 95 77 58 55) telefon fra håndballforbundet om at Sola 2 hadde trukket seg fra seriespill i håndball 2. divisjon damer senior neste sesong og tilbød damelaget til Grindheim IL plassen i 2. divisjon. Trener, spillere og styret har vært i tenkeboksen hele denne uken for å vurdere om at damelaget skal takke ja til plassen eller ikke. Grindheim rykket opprinnelig ned i 3. divisjon etter en nervepirrende sesongavslutning hvor ett mål avgjorde det de trodde da skulle bli endelig nedrykk. Grindheim IL v/leder i håndballavdelingen Silje Løland (tlf 97 14 82 02) ringte håndballforbundet torsdag og takket ja til seriespill i 2. divisjon, og det betyr at Grindheim IL fortsatt er regionens beste håndballlag på både kvinne- og herresiden!!

Trener Espen Løland sier at i fjorårets sesong så var marginene små under mange kamper, og det kunne like godt ha tippet i Grindheim sin favør. Dessuten bestod spillerstammen av bare 14 spillere. Dette er litt lite når en spiller i 2. divisjon og dette ble også veldig synlig når laget ble rammet av flere skader på sentrale spillere tidlig i sesongen i høst. Daglig leder for håndballlaget, Lise Christensen, mener at et lag i 2. divsjon bør ha en spillerstamme på 20 spillere for at en trener skal ha et godt utvalg å plukke spillere ut fra kamp til kamp. Dette har trener Espen Løland lykkes med. Laget er forsteret med ikke mindre enn 6 spillere. Dette er Anne Løalnd fra Evje, Camilla Falkvik fra Eiken og GUndrun Øgebø fra Konsmo, alle tilbake fra barselpermisjon. I tillegg skal Heidi Stedjan, 17 år fra Bjelland IL, June Naglestad 16 og og Hanna Svardahl 16 år fra Konsmo IL, være med å styrke laget.

Espen Løland er topp motivert og veldig glad for at laget hans skal spille i 2 divisjon! Spillerne er også veldig motivert og glad for nyheten, og er mer enn klar for å ta enda en sesong i 2. divisjon. Kaptein på laget er Møyfrid Telhaug (tlf 48 03 55 12).

Damelaget til Grindheim IL er som sagt et samarbeidsprosjekt på tvers av bygder, kommuner og fylkesgrenser! Spillerne kommer fra Eiken og Lyngdal i vest, Åsral i nord, Evje, Bjelland og Kristiansand i øst, og Konsmo i syd. Laget viser hvordan det er mulig å oppnå gode resultater når en samarbeider godt i de indre bygder:-)

Hjemmearena til kampene til Grindheim IL sine håndballkamper er Byremohallen på Byremo.