Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Nyåpning av Audnedal stasjon

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Fredag 30.juni var det åpningsfest på "nye" Audnedal stasjon. Her kan dere se livesendingen vi sendte på facebook + talene etter kakespisingen som dere gikk glipp av under livesendingen. I tillegg har Bane Nor laget en film med stillbilder fra prosessen.

Bildedokumenteringsprosjekt - Kulturminner

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Ferjevarsling fotograf-Maren Holte Audnedal kommune har satt i gang et bildedokumenteringsprosjekt. I forbindelse med kulturminneplanen som skal opp i kommunestyret 20.juni, ønsker vi og samle inn bilder fra så mange som mulig av disse stedene i lista under.
Vi ber om hjelp fra lokale fotografer som kanskje sitter på, eller kunne tenke seg og ta en tur for å ta flotte bilder av disse kulturperlene.

Friluftsskolen

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Velkommen til aktive dager i naturen!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, 10–13-år. Frivillig overnatting siste kvelden.