Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Rådmannens budsjettforslag

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Her følger rådmannens forslag til Handlingsplan 2019-2022 og budsjett 2019. Disse ble presentert i kommunestyremøtet torsdag 08.11.2018.
Vedlagt er også presentasjonen som ble vist.

Søknad om reisestøtte for studenter

Bakgrunn for ordningen
Det er ønskelig for Audnedal kommune å beholde de unge bosatt i kommunen så lenge de studerer. Det gir dem stemmerett ved lokalvalg. Dette er viktig slik at de under studietiden er med å påvirke utviklingen av kommunen de forhåpentligvis vil flytte hjem til etter endte studier. Det skaffer også kommunen inntekter som gjør at vi kan utvikle kommunen videre til beste for våre innbyggere.

På tide med digital postkasse?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Audnedal ønsker å tilby sikker og enkel digital postgang til de som ønsker det. Derfor innfører vi nå digital post for enda flere tjenester, og fremover blir dette altså tilgjengelig for saksgangsdokumenter fra barnevernet, for flere helse- og omsorgstjenester, voksenopplæring og flyktning. Det vil si at vi sender ut brev som går til den digitale postkassen til de som har det, og som printes og sendes i post for alle andre. Dersom digitalt sendte brev ikke leses innen 2 dager, printer vi disse og sender de i post.